114
Υλικά
- ζάχαρη 65 γρ
- ασπράδι 2 τμχ
- αλεύρι μαλακό 25 γρ
- κορν φλάουρ 25 γρ
- κακάο 13 γρ
- βανίλια 1 δόση
- ρύζι νυχάκι 20 γρ
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
- γάλα 30 γρ
- βανίλια τμχ
- λάϊμ 0.5 τμχ
- λευκή σοκολάτα 30 γρ
- φράουλες 3 τμχ
- κουβερτούρα 80 γρ
- κρέμα γάλακτος 80 γρ
- φουντούκι 60 γρ
- τσάϊ 0.33 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ
- βούτυρο 30 γρ
- μπαχαρικά 0.5 κγ
Το γνωστό Ιαπωνικό πιάτο στη γλυκιά του εκδοχή! Είναι ένα ασυνήθιστο -για τις ελληνικές προτιμήσεις- γλυκό, με πολλές παρασκευές, όμως οι λάτρεις του καινοτόμου θα το εκτιμήσουν και θα το τιμήσουν δεόντως!Η συνταγή για το παντεσπάνι είναι από το βιβλίο Εκπαιδευτική Ζαχαροπλαστική των εκδόσεων Le Monde/Les Livres du Tourisme. Η συνταγή για τα κουλουράκια τύχης είναι από εδώ. Την συνταγή εμπνευστήκαμε η ομάδα μου κι εγώ ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr