by admin

Σολομός με αρωματικά στο γκριλ

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Στη συνταγή είναι αρωματισμένος με μυρωδικά και μπαχαρικά και ψημμένος μερικά μόνο λεπτά στο γκριλ. Στόχος είναι κάθε μπουκιά να παραμένει τραγανή επάνω αλλά στο στόμα ζουμερή (δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερη εκτέλεση από σολομό με στεγνό παραψημένο κρέας) και φυσικά να διατηρηθεί κάθε ωφέλιμο για τον οργανισμό συστατικό. Εναλλακτικά, η συνταγή μπορεί να γίνει και σε μπάρμπεκιου.
Διάβασε τη συνταγή στο pandespani.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το pandespani.com