79
Υλικά
- φιλέτο σολομού 600 γρ
- μουστάρδα 3 κγ
- χαρουπόμελο 3 κσ
- κρασί 0.75 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- εστραγκόν 1 κλων
- σουσάμι 1 κσ
- μαυροκούκι 1 κσ
- αγουρέλαιο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- γλυκοπατάτα 4 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- μαργαρίνη με βούτυρο 2 κγ
- ζωμός λαχανικών 10 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κυδώνι 0.5 -
- μαργαρίνη με βούτυρο 2 κγ
- ζωμός λαχανικών 4 κσ
- χαρουπόμελο 3 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Από την Chef Καρολίνα Δωρήτη Ημέρα προβολής 17/12/13 ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 600 γρ. φιλέτο σολομού 3 κ.γ. μουστάρδα Maille Dijon Originale 3 κ.σ. χαρουπόμελο ¾ φλ. λευκό ξηρό κρασί 2 σκελ. σκόρδο 1 κ.σ. χυμό λεμόνι 1 κρεμμύδι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr