66
Υλικά
- κίτρινη κολοκύθα 1 κιλ
- αλεύρι 160 γρ
- γάλα εβαπορέ 120 γρ
- λάδι 100 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- αυγά 4 τμχ
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- φέτα 200 γρ
- ανθότυρο 200 γρ
- κίτρινο τυρί 200 γρ
- μαϊντανός -
- ρίγανη -
- δυόσμος -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- φρυγανιά -
- λάδι -
1 κιλό κίτρινη κολοκύθα τριμμένη και στραγγισμένη 160 γρ αλεύρι 120 γρ. γάλα εβαπορέ 100 γρ. λαδί 3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 1 ντομάτα τριμμένη 4 αυγά 1 κεσέ γιαούρτι 200 γρ. φέτα 200 γρ. ανθότυρο 200 γρ. κίτρινα τυριά μαϊντανό ρίγανη δυόσμο αλάτι πιπέρι φρυγανιά τριμμένη για το ταψί λίγο λαδί για το ταψί
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr