72
Υλικά
- σπανάκι 1.5 κιλ
- γραβιέρα Κρήτης 250 γρ
- ένταμ 12 φέτ
- γκούντα 12 φέτ
- μαργαρίνη με βούτυρο 3 κσ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- θυμάρι 1 κλων
- ελαιόλαδο 150 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
250 γρ. λουκάνικα από γαλοπούλα Φράνκα Ifantis 1,5 κιλό φρέσκο σπανάκι 250 γρ. γραβιέρα Τρύπας Κρήτης 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 12 φέτες τυρί γκούντα ή ένταμ 300 γρ. ζυμαρικά βίδες 3 κ.σ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 1 κλων. δενδρολίβανο 1 κλων. θυμάρι 150 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr