113
Υλικά
- σουπιές 1 κιλ
- ελαιόλαδο 50 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- κόκκινο κρασί 50 ml
- κουρκουμάς 1 κγ
- κριθαράκι 150 γρ
Η αγορά για εκείνη τη μέρα ήταν σουπιές, αγαπημένο θαλασσινό που το έχω μαγειρέψει με αρκετούς τρόπους. Αυτή τη φορά έγιναν κρασάτες στη γάστρα και προστέθηκε μανεστράκι. Υπέροχο πιάτο καθημερινό και εύκολο. Μπορούμε να δέσουμε τη σάλτσα και να συνοδεύσουμε με ένα άσπρο πιλάφι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr