108
Υλικά
- σουπιές 1 κιλ
- σπανάκι 500 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- σκόρδο 1 σκελ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- δυόσμος 3 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Στο σημείο αυτό θέλω να διορθώσω μια αδικία βαθιά ριζωμένη στο υποσεινήδητο του μέσου Έλληνα. Όχι λοιπόν, τα σαρακοστιανά δεν είναι κατ’ ανάγκη παχυντικά. Σαφώς αν αποφασίσετε να ενσαρκώσετε τον David Copperfield και να εξαφανίσετε εν ριπή οφθαλμού από το τραπέζι σας όλο το χαλβά, ναι το παραδέχομαι, θα παχύνετε.Αν σας τρομάζει να καθαρίσετε μόνοι σας τις σουπές, ζητήστε από τον ψαρά σας να κάνει τη δύσκολη δουλειά για εσάς. Εναλλακτικά μπορείτε να βρείτε τεράστια ποικιλία και καλή ποιότητα και στα κατεψυγμένα. Η περιέργεια με κέρδισε, δοκίμασα και απλά ζήτησα τη συνταγή. Απλά η νοστιμότερη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingdiary.gr