119
Υλικά
- σουπιές 1 κιλ
- ελαιόλαδο 0.75 κούπα/ες
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 κούπα/ες
- ροζέ κρασί 0.5 κούπα/ες
- σπανάκι 1 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 μάτσο/α
- άνηθος 50 γρ
- λεμόνι 2 τμχ
Ένα νηστίσιμο πιάτο που μυρίζει Άνοιξη! Δεύτερη κατά σειρά συνταγή με σπανάκι η σημερινή. Πιο μυρωδάτη, πιο ανοιξιάτικη. Λεμονάτες λοιπόν οι σουπιές μου αυτή τη φορά! Η διαφορά στον τρόπο μαγειρέματος της σουπιάς στην Κρήτη είναι η σχεδόν απαραίτητη προσθήκη του μελανιού σε κάθε συνταγή που τις περιλαμβάνει.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr