59
Υλικά
- κιμάς 1 κιλ
- σκόρδο 2 σκελ
- ψωμί 3 φέτ
- αυγά 2 τμχ
- αλάτι 2 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
- κύμινο 1 κγ
- χυμός ντομάτας 2 κουτί
- κύμινο 1 κγ
- ζάχαρη 1 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- κύβοι βοδινού 1 τμχ
- λευκό κρασί 0.33 ποτ
- λάδι 0.5 ποτ κρασ
1 κιλό κιμάς
2 σκελίδες σκόρδο
3 φέτες ψωμί ψίχα
2 αυγά
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλιά του γλυκού πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
2 σκελίδες σκόρδο
3 φέτες ψωμί ψίχα
2 αυγά
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλιά του γλυκού πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
2 κουτιά χυμό ντομάτας
1 ποτήρι νερό (ξεπλένουμε το άδειο κουτί του pummaro)
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1 κουταλιά της σούπας κοφτή ζάχαρη
1 σκελίδα μεγάλη σκόρδο
1 knorr βοδινό
1/3 ποτηριού (νερού) λευκό κρασί
1/2 ποτήρι του κρασιού λάδι
Διάβασε τη συνταγή στο cookingbook.gr