61
Υλικά
- σπαγγέτι ολικής άλεσης 0.5 κιλ
- αρακάς 300 γρ
- άνηθος 0.33 ματσ.
- κουκουνάρι 80 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
Υλικά - ½ κιλό σπαγγέτι ολικής άλεσης - 300 γρ. αρακάς βρασμένος για 10 λεπτά σε μπόλικο αλατισμένο νερό και στραγγισμένος - 1/3 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος - 50-80 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο για 10 λεπτά στο φούρνο στους 180 βαθμούς ή 2-3 λεπτά σε αντικολλητικό τηγάνι - 2 σκ. σκόρδο καθαρισμένες από τις φύτρες τους - Ελαιόλαδο - Αλάτι - Πιπέρι - Τριμμένη παρμεζάνα
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr