by admin

ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΠΑΜΠΑΝΑΤΣΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μπαμπανάτσα ονομάζεται ο χυλός που χρησιμοποιείται σε πίτες, χορτόπιτες, αντί του παραδοσιακού φύλλου ή του φύλλου σφολιάτας. Είναι μια πολύ εύκολη και γρήγορη λύση για να φτιάξουμε τις πιτούλες μας.Η συγκεκριμένη έγινε με σπανάκι και πράσο αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλων των ειδών τα χόρτα. Δοκιμάστε την!!!Για την παρασκευή της χρειαζόμαστε:Για τον χυλό:500 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1 φλυτζάνι καλαμποκάλευρο (προαιρετικά)1 κοφτό κουταλάκι γλυκού μπέικιν (προαιρετικά)λίγο αλάτι3/4 φλυτζανιού του καφέ, ελαιόλαδο3 1/2 - 4 φλυτζάνια νερόΓια την γέμιση:750 γραμ. σπανάκι2 - 3 κρεμ
Διάβασε τη συνταγή στο koukfamily-cook.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: σπανακόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το koukfamily-cook.blogspot.com