101
Υλικά
- σπανάκι 1 κιλ
- σέσκουλα 0.5 μάτσο/α
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 ματσ.
- άνηθος 1 ματσ.
- τυρί φέτα 0.5 κιλ
- μυζήθρα 150 γρ
- φαρίνα 1 φλ
- φρυγανιά 0.5 φλ
- τραχανάς ξινός 0.5 φλ
Υλικά: 1 κ. Σπανάκι 1/2 μάτσο σέσκουλα 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια 1 ματσάκι άνηθος 1/2 κ. Φέτα 150 γ. Μυζήθρα αλατισμένη 1 φ. Τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει 1/2 φ. Τσαγιού τριμμένη φρυγανιά 1/2 φ. Τσαγιού ξινός τραχανάς λάδι αλάτι πιπέρι και λίγο σιμιγδάλι ψιλό
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr