48
Αυτή η πιτούλα που σας δίνω είναι η πιο αγαπημένη της οικογένειας.Συνήθως την φτιάχνω αντί για βραδινό φαγητό και όπως καταλαβαίνετε σε 15 λεπτά αφ’ ότου βγει από τον φούρνο, δεν υπάρχει ούτε ψίχουλο!!Όταν την φτιάχνω δε σε τραπέζια γίνεται ανάρπαστη.ΥλικάΈνα πακέτο φύλλα για πίτες (Κανάκη στην πράσινη συσκευασία)700 – 750 γρ φέτα σκληρή και πικάντικη2 αυγά1 κιλό σπανάκι ή ένα πακέτο κατεψυγμένο(
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com