193
Υλικά
- σπανάκι 300 γρ
- αυγά 1 τμχ
- τυρί φέτα 300 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- άνηθος 1 κγ
- βούτυρο αγελάδος 100 γρ
- φύλλο κρούστας 7 φύλλα
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ300 γρ. σπανάκι, πλυμενο και ζεματισμένο1 αβγό300 γρ. τυρί φέτα1 κρεμμυδάκι πράσινο ψιλοκομμένο1 κ. γλ. άνιθος ψιλοκομμένοςλίγο αλάτι (ανάλογα με το πόσο αλμυρό είναι το τυρί )πιπέρι 100 γρ. περίπου αγελαδινό βούτυρο για τα φύλλα6-7 φύλλα κρούσταςΦούρνος προθερμασμένος στους 200οCΨήσιμο στον αέρα για 15΄
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr