by admin

Σπάνε τα αυγά στο βράσιμο;

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Προτού βράσουμε αυγά, τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα αφήνουμε για τουλάχιστον 30 λεπτά ώστε να αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου. Αν μάλιστα στάξουμε μερικές σταγόνες ξίδι στο νερό στο οποίο θα τα βράσουμε, μειώνουμε κατά πολύ την πιθανότητα να ραγίσουν ή να σπάσουν.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Συμβουλές
Περισσότερες συνταγές: αυγά βραστά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr