102
Υλικά
- σπαράγγια 2 ματσ.
- ελαιόλαδο 150 ml
- κρέμα βαλσαμικού 2 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- παρμεζάνα 50 γρ
- ντοματίνια 10 τμχ
- μουστάρδα 1 κγ
- μαϊντανός 3 κλων
Υλικά Σπαράγγια φρέσκα 2 ματσάκια Ελαιόλαδο 150 ml Κρέμα βαλσάμικο 2 κουταλιές της σούπας της αρεσκείας μας Λεμόνι 1 τεμ τον χυμό του Παρμεζάνα 50 γρ. Ντοματίνια 10 τεμ Μούσταρδα 1 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι-πιπέρι Μαϊντανός 2-3 κλωνάρια
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr