by admin

Σπετζοφάι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το Σπετζοφάι είναι ένα πολύ δημοφιλές, παραδοσιακό   πιάτο της Πηλιορείτικης κουζίνας. Βασικό συστατικό του είναι το λουκάνικο, που πρέπει να είναι καλής ποιότητας, πικάντικο και αρωματικό. Η γεύση και τα αρώματά του θα βγουν στη σάλτσα ντομάτας και θα δέσουν υπέροχα με τις πιπεριές. Στο Πήλιο σερβίρεται όλο το χρόνο, μαζί με τη φασολάδα. Δίνεται και πιο ελαφριά, αν τα υλικά ετοιμαστούν χωριστά και στο τέλος ενσωματωθούν. Δοκιμάστε τη!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: σπετζοφάϊ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com