65
Είμαι σίγουρη πως οι περισσότεροι θυμόμαστε τη Νικολέττα, στην Τήνο, να ετοιμάζει αυτό το πιάτο παρέα με τον Ηλία Μαμαλάκη, για ένα ακόμα γευστικό ταξίδι της εκπομπής "Μπουκιά και Συχώριο". Για μας, αυτή η συνταγή έχει καταχωρηθεί στα αγαπημένα και την φτιάχνουμε όταν θέλουμε να δείξουμε ιδιαίτερα συναισθήματα χαράς, ικανοποίησης και επιβράβευσης. Γιατί, όσο να'ναι, τον κόπο της τον έχει και το χρόνο της τον θέλει!
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr