90
Υλικά
- γάλα από κεφίρ 2.5 λτ
- πρόβειο γάλα 500 ml
- αλάτι 1 κγ
Το τυρί με γάλα κεφίρ γίνεται πολύ εύκολα, αρκεί να συγκεντρώσουμε μια καλή ποσότητα γάλα κεφίρ. Αν θέλουμε να φτιάξουμε τυρί και δεν έχουμε αρκετό γάλα μπορούμε καθημερινά να συγκεντρώνουμε γάλα κεφίρ σε ένα γυάλινο μπουκάλι και τέλος της εβδομάδας να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε τυρί. Εμείς δοκιμάσαμε και φτιάξαμε σκληρό τυρί κεφίρ σκέτο χωρίς αρωματικά και ένα πιο πυκάντικο τυρί με σκόρδο, καυτερή πιπεριά και αποξηραμένα αρωματικά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.enter2life.gr