43
{(για 4 άτομα)}Υλικά:1 κιλό κολοκυθάκια1/2 κιλό κρεμμυδάκια ξερά3 σκελίδες σκόρδο1 ποτηράκι κόκκινο κρασί2 κουταλιές ξίδι1 φλιτζάνι πολτό ντομάτας1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο1 ξυλάκι κανέλα2 δαφνόφυλλαπιπέριΕκτέλεση:Kόβουμε τα κολοκυθάκια στη μέση κάθετα. Kαθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια. Πολτοποιούμε το σκόρδο. Στο λάδι σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και τα κολοκυθάκια. Tα σβήνουμε με το κρασί και το ξίδι. Προσθέ
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com