77
Υλικά
- πιπεριές τσίλι 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- τζίντζερ 2 κγ
- σάλτσα σόγιας 2 κσ
- ξύδι ρυζιού 1 κσ
- κινέζικο μείγμα μπαχαρικών 1 κγ
- μαύρη ζάχαρη 1 κσ
- βοδινό 300 γρ
- μοσχάρι 300 γρ
- κάσιους 50 γρ
- λάχανο 4 φύλλα
- ηλιέλαιο 2 κσ
- λάϊμ 2 τμχ
- noodles 150 γρ
Μπορώ να πω πως δεν περνάει εβδομάδα που να μη μαγειρεύω κάποιου είδους ασιατικό πιάτο ή έστω κάποιο πιάτο που να έχει ασιατικές επιρροές. Όπως αυτό που είναι εμπνευσμένο από την κινέζικη κουζίνα και την τεχνική του stir-frying. Βοδινό κομμένο σε λεπτές φέτες, μαρινάρεται σε ένα μείγμα από ολόφρεσκα, καυτερά κόκκινα τσίλι, σκόρδο, τζίντζερ, σάλτσα σόγιας και κινέζικο μείγμα πέντε μπαχαρικών...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com