83
Υλικά1 φύλλο σφολιάτας300 γρ. πατάτες βρασμένες5 φέτες μπέηκον ψιλ/νο 1 φλ. κασέρι τριμένο1/2 πιπεριά κόκκινη και 1/2 πιπεριά κίτρινη σε κύβους1 κρεμμύδι ψιλ/νο1 κ.σ. ελαιόλαδολιγος μαιντανός ψιλ/νος4 ντομάτες λιαστές, ψιλ/νεςΕκτέλεσηΣωτάρω το μπέηκον στο λάδι μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Ρίχνω και το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί.Σε ένα μπωλ ανακατεύω τις πατάτες
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com