56
Υλικά
- βούτυρο 230 γρ
- καστανή ζάχαρη 230 γρ
- φαρίνα 230 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αυγά 4 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- καστανή ζάχαρη 4 κσ
- κουβερτούρα 400 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- κομπόστα βύσσινο 0.5 βάζο/α
Με σοκολάτα ή χωρίς το φρούτο, όποιο κι αν είναι αυτό, χαρίζει στην τούρτα μια ιδιαίτερη δροσιά... μιαν άλλη χάρη! Από την άλλη τα βύσσινα είναι επίσης από τα αγαπημένα μου φρούτα, γλυκά, κομπόστες. Αυτή η γλυκόξινη γεύση τους με ξετρελλαίνει! Θεϊκός συνδυασμός με... τη σοκολάτα και τη βανίλια που τρύπωσε στο παντεσπάνι! 'Οσο για το "παντεσπάνι" που δεν είναι παντεσπάνι αλλά sponge κέικ βουτύρου δίνει μιαν άλλη νότα στην τούρτα!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com