111
Υπάρχουν πολλά υποκατάστατα προϊόντα για το γάλα τη σημερινή εποχή, και μάλιστα είναι ιδανικά για νηστεία αλλά κυρίως για τους ανθρώπους που έχουν δυσανεξία στην λακτόζη. Ένα από τα αγαπημένα μου είναι το γάλα αμυγδάλου που χρησιμοποιώ ακόμα και στον καφέ όταν διακόπτω για λίγο το κανονικό αγελαδινό ή κατσικίσιο γάλα. Εδώ όμως θα δούμε το γάλα από κάσιους, ένα πολύ νόστιμο γάλα που θα σου δώσει μία επιλογή παραπάνω αν νηστεύεις ή δεν μπορείς να πιεις το κανονικό γάλα.
Πριν όμως δούμε την συνταγή, καλό είναι να ρίξουμε μία ματιά στην διατροφική του αξία.
Πριν όμως δούμε την συνταγή, καλό είναι να ρίξουμε μία ματιά στην διατροφική του αξία.
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr