56
Υλικά
Πρόκειται για μια συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου. 1 ματσάκι σπαράγγια Φύλλα από 1 αντίβ 1 αβοκάντο, κομμένο σε λωρίδες Καρδιές από 1 μαρούλι 3-4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1-2 κουταλιές σούπας ξίδι της αρεσκείας μας Λίγη γύρη (προαιρετικά) Για το ντιπ γιαουρτιού: 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Total 0% 1 κ.κ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο ½ σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη Aλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.madata.gr