236
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 3 τμχ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- πολτός σκόρδου 0.5 κγ
- μανιτάρια 250 γρ
- αλεύρι 0.25 φλ
- ρίγανη 1 κγ
- θυμάρι 1 κσ
3 χοιρινές μπριζόλες
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο προαιρετικά ή 1/2 κ. γλυκού πολτό σκόρδου
250 γρ. μανιτάρια
1/4 φλ. αλεύρι
1 κ. γλυκού ξερή ρίγανη
1 κ. σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι ή 1/2 κ. γλυκού ξερό
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό για το γαρνίρισμα
Αλάτι και πιπέρι
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο προαιρετικά ή 1/2 κ. γλυκού πολτό σκόρδου
250 γρ. μανιτάρια
1/4 φλ. αλεύρι
1 κ. γλυκού ξερή ρίγανη
1 κ. σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι ή 1/2 κ. γλυκού ξερό
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό για το γαρνίρισμα
Αλάτι και πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο cookeatup.com