113
Υλικά
- λευκό ξύδι 1 κσ
- ζαμπόν 6 φέτ
- καπνιστός σολομός 6 φέτ
- βούτυρο αγελάδος 30 γρ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- γάλα φρέσκο 220 γρ
- μαγιά ξερή 0.5 φακ
- αυγά 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 230 γρ
- αλάτι 3 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κσ
- βούτυρο αγελάδος 400 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- λευκό ξύδι 1 κσ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- μουστάρδα σε σκόνη 1 κγ
Τα eggs Βenedict είναι με διαφορά, το αγαπημένο μου πρωϊνό ή brunch αυτές τις λίγες φορές τον χρόνο που λέω να το ρίξω έξω απ’ το πρωί. Θεωρείται από πολλούς γκουρμέδες μια απ’ τις πιο σημαντικές συμβολές της Αμερικής στη διεθνή κουζίνα και μάλιστα πάνω σε ένα θέμα που οι Αμερικάνοι λατρεύουν και γνωρίζουν σχεδόν όσο το κρέας, το πρωινό!
Όλη η ηδονή με τα αυγά Μπένεντικτ είναι στη στιγμή που το πιρούνι θα σπάσει τον παχύρρευστο κρόκο και οι κίτρινοι χυμοί θα κυλήσουν νωχελικά πάνω απ τη σάλτσα ολαντέζ και το μάφιν. Εκείνη η πρώτη μπουκιά που θα...
Όλη η ηδονή με τα αυγά Μπένεντικτ είναι στη στιγμή που το πιρούνι θα σπάσει τον παχύρρευστο κρόκο και οι κίτρινοι χυμοί θα κυλήσουν νωχελικά πάνω απ τη σάλτσα ολαντέζ και το μάφιν. Εκείνη η πρώτη μπουκιά που θα...
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr