49
Υλικά
- ταλιατέλες 500 γρ
- συκωτάκια κοτόπουλου 200 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- βούτυρο 50 γρ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ
- προσούτο 80 γρ
- παρμεζάνα 5 κσ
- ντοματοπολτός 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ταλιατέλες - 500 γρ Συκωτάκια κοτόπουλου - 200 γρ χονδροκομμένα Κρεμμύδι - 1 ψιλοκομμένο Βούτυρο - 50 γρ Λευκό κρασί - 1/2 ποτήρι Προσούτο - 80 γρ Παρμεζάνα - 5 κουταλιές τριμμένη Ντοματοπολτό - 1 κουταλάκι διαλυμένο σε λίγο νερό...
Διάβασε τη συνταγή στο chefoulis.gr