77
Υλικά
- μπισκότο 450 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- λικέρ μανταρίνι 2 κσ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- γάλα 100 γρ
- μαύρη σοκολάτα 125 γρ
- κακάο 4 κσ
- nescafe 2 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κσ
- ζάχαρη άχνη 5 κσ
- κορν φλάουρ 1.5 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
Ένα σοκολατοφραουλένιο «στεφάνι» για την αυριανή Πρωτομαγιά. Χωρίς ψήσιμο απολαμβάνουμε ένα ιδανικό επιδόρπιο, μια σπέσιαλ Τάρτα Μαύρης Σοκολάτας και Φράουλας. Εξτρίμ συνδυασμός με έντονες γεύσεις και υπόξινους τόνους.Η διαδικασία απλή: Μια βάση θρυμματισμένων μπισκότων τύπου OREO και μια λιτή, βελούδινη κρέμα ζαχαροπλαστικής χωρίς αυγά αλλά με μαύρη σοκολάτα, πολλή μαύρη σοκολάτα, κακάο και nescafé!Δική σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es