32
Από το αγαπημένο μου βιβλίο με σοκολατένια, το Canadian Living's best-chocolate και αυτό το υπέροχο γλυκό. Καταπληκτικό σε εμφάνιση και υπέροχο σε γεύση. Επειδή η βάση είναι φύλλο κρούστας νομίζω ότι είναι καλύτερο να τρώγεται την ίδια μέρα (έτσι κι αλλιώς, εδώ δεν έμεινε για να σας πω εντυπώσεις από την επόμενη:). Όταν το ξαναφτιάξω, γιατί θα το φτιάξω οπωσδήποτε, σκέφτομαι να βάλω φύλλο για κανταΐφι από κάτω, πιστεύω πως θα πηγαίνει πολύ!...
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com