121
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 175 γρ
- αλεύρι μαλακό 175 γρ
- βούτυρο αγελάδος 175 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- αλάτι 7 γρ
- ζάχαρη 7 γρ
- κατσικίσιο τυρί 300 γρ
- αχλάδι 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 1 τμχ
- φουντούκι 1 κούπα/ες
Η πιο μπισκοτοβουτυρένια ζύμη συνδυάζεται μαγικά με την γέμιση: Κατσικίσιο τυρί, αχλάδια που δίνουν όλη τους την γλύκα αφού ψήνονται στον φούρνο και φουντούκια για τραγανή υφή.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com