72
Υλικά
- φύλλο κρούστας 2 φύλλα
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- στέβια 12 γρ
- ζάχαρη 110 γρ
- αυγά 3 τμχ
- γραβιέρα 250 γρ
- ανθότυρο 180 γρ
- ξερά σύκα 250 γρ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- βούτυρο -
Γλυκιά γραβιέρα, μαλακό αθώο ανθότυρο και ξερά χρυσαφένια σύκα σε ένα αρμονικό συνδυασμό γεύσεων, με ανάλαφρη υφή. Όλα μαζί περιτυλιγμένα σε τραγανό φύλλο κρούστας και ψημένα στο φούρνο. Αυτά είναι τα διαπιστευτήρια της σημερινής γλυκιάς πρότασης του Kitchen Stories.Σε ελάχιστη ώρα και με απλή διαδικασία έχετε μια εξαιρετική και αρκετά σπάνια εκδοχή να απολαύσετε συνδυασμό τυριών σε γλυκιά τάρτα.Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής να χρησιμοποιηθεί Στέβια στη θέση της ζάχαρης για όσους το επιθυμούν.Δοκιμάστε την!εργασία: 15′χρόνος: 50′εύκολο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es