86
Υλικά
- ζύμη κουρού 1 φύλλα
- τυρί κρέμα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 50 γρ
- ασπρομανίταρα 100 γρ
- βασιλομανίταρα 50 γρ
- μανιτάρια πορτσίνι 50 γρ
- μαραθόριζα 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- ρεγκάτο 0.25 φλ
- κεφαλοτύρι 0.25 φλ
- βούτυρο 3 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μανιτάρια λεντινούλα 30 γρ
1 φύλλο φρέσκια ζύμη κουρού KANAKI 200 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα 50 γρ. Arla κρέμα γάλακτος 100 γρ. λευκά μανιτάρια 30 γρ. αποξηραμένη λεντινούλα (σιτάκε) 50 γρ. αποξηραμένα βασιλομανίταρα & πορτσίνι 1 μαραθόριζα 1 πράσο (το λευκό μέρος) 1/2 κρεμμύδι ξερό 1 φρέσκο κρεμμύδι 1 αβγό ¼ φλ. τυρί Arla Aυθεντικό Regato ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr