76
ΥΛΙΚΑΓια τη ζύμη250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1 κ. γλ. ζάχαρη1 κ.γλ. αλάτι1 πρέζα θυμάρι1 πρέζα ρίγανη2 κ.σ. πεκορίνο Αμφιλοχίας ή κεφαλοτύρι4 κ.σ. ελαιόλαδο2 κ.σ. ξίδι λευκό110 ml νερό, σε θερμοκρασία περιβάλλοντοςΓια τη γέμιση2 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες4 κολοκυθάκια τριμμένα στον χοντρό τρίφτη1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο200 γρ. μυζήθρα1 κρέμα γάλακτος1 αβγό για τη γέμιση2 αβγά για την επικάλυψηΗ γέμισηΚαλή σας όρεξη!!!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com