68
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- σέσκουλα 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- κύμινο 1 κγ
- σκόρδο σε σκόνη 0.5 κγ
- σκόρδο 1 σκελ
- σιμιγδάλι 3 κσ
- αυγά 2 τμχ
- κατσικίσιο τυρί 200 γρ
Υλικά συνταγής
1 φύλλο σφολιάτα (ολικής άλεσης κατά προτίμησης)
500γρ. σέσκουλα, μικρά φύλλα χωρίς κοτσάνια
1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες
1 πράσο ψιλοκομμένο
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. κύμινο
½ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη ή 1 σκελίδα λιωμένη
2-3 κ.σ. σιμιγδάλι λεπτό
2 αυγά
200γρ. σεβρ
τριμμένη γραβιέρα για γαρνίρισμα
αλάτι
πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr