113
Υλικά
Θρυμματιστή μπισκοτένια βάση, εύγευστη crème pâtissière -με κρέμα γάλακτος- και ροδοψημένες φέτες μήλου είναι η σύνθεση αυτής της τάρτας, με έντονη παρουσία αυτή του αρώματος της κανέλας! Τα μήλα τεμαχίζονται σε λεπτές φέτες, γίνονται κομπόστα και τοποθετούνται κυκλικά από πάνω για να δημιουργήσουν ένα οπτικό παιγνίδισμα όψης τριαντάφυλλου.Υπάρχει η επιλογή να χρησιμοποιηθεί στέβια στη θέση της ζάχαρης για όσους το επιθυμούν.Δική σας!εργασία: 40′χρόνος: 2h:00′μεσαίο: Συνεχίζεται...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es