84
Υλικά
- σπαράγγια 300 γρ
- αυγά 2 τμχ
- γκοργκοντζόλα 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- φιλέτο γαλοπούλας 100 γρ
- ντοματάκια 3 τμχ
- πιπέρι -
Μια τάρτα σκέτη ζωγραφιά...Λίγα υλικά, αρμονικά δεμένα μεταξύ τους, σε μια τάρτα που γίνεται στο λεπτό...Η γκοργκοντζόλα ταιρίαζει ιδιαίτερα με τα σπαράγγια, ενώ η αέρινη ζύμη της σφολιάτας υποστηρίζει πολύ ωραία το γευστικό αυτό μίγμα...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com