75
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- αυγά 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- κακάο 20 γρ
- κουβερτούρα 400 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- μέλι 1 κσ
- μαρμελάδα βύσσινο 200 γρ
Υλικά (10-12 μερίδες) Για τη ζύμη - 200 γρ. βούτυρο αγελάδος απευθείας από το ψυγείο - 100 γρ. ζάχαρη άχνη - 1 αυγό μεσαίο - 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις - 20 γρ. κακάο Για τη γέμιση - 400 γρ. κουβερτούρα 55%-65% πολύ καλά ψιλοκομμένη - 400 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης - 1 κ.σ. μέλι - 200 γρ. μαρμελάδα βύσσινο (με κομμάτια φρούτου κατά προτίμιση) - Κακάο για πασπάλισμα - Βύσσινα στραγγισμένα από γλυκό του κουταλιού ή κομπόστα για γαρνίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr