63
Υλικά
- κυδώνια 6 τμχ
- κανέλα 2 ξύλο/α
- αστεροειδής γλυκάνισος 4 τμχ
- φρέσκο βούτυρο 180 γρ
- φύλλο κανταΐφι 300 γρ
- αμύγδαλα 2 κσ
- ανθόνερο 2 κσ
Μια διαφορετική Τάρτα Tatin με καραμελωμένα, μυρωδάτα κυδώνια μέσα σε μια τραγανή και ροδοψημένη βάση από σιροπιαστό κανταΐφι. Ένας απολαυστικός, συνδυασμός, οπτικά αλλά και γευστικά!Μια πολύ νόστιμη και αρωματική Τάρτα, για όσους αγαπούν τη γεύση και το άρωμα των κυδωνιών αλλά και την ξεχωριστή γλυκύτητα των συγκεκριμένων μπαχαρικών!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com