364
Υλικά
- θράψαλα 1 κιλ
- κρεμμύδια 5 τμχ
- χυμός ντομάτας 500 γρ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι 8 κόκκοι
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
Υλικά συνταγής
1 κιλό θράψαλα καθαρισμένα
5 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες (1½ κιλό περίπου)
500γρ. χυμός ντομάτας (από φρέσκιες ντομάτες ή εμπορίου)
2 φύλλα δάφνης
6-8 κόκκοι μπαχάρι
1 πρέζα κανέλα
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr