41
To μοσχαρίσιο κρέας είναι το κρέας που καταναλώνεται περισσότερο από κάθε άλλο είδος κρέατος !Η μεγάλη θρεπτική του αξία σε καθαρή πρωτείνη, ανόργανα στοιχεία όπως ο σίδηρος, βιταμίνη Β12 και χαμηλού σχετικά λίπους το καθιστά αναγκαίο στην διατροφική πυραμίδα και συνίσταται σε σχέση με τα υπόλοιπα κόκκινα κρέατα και ιδιαίτερα στην διατροφή παιδιών αλλά και ασθενών!Ποιο κρέας ονομάζεται μοσχάρι…Το μοσχάρι είναι το βοδινό κάτω των εννέα μηνών.Το μοσχαρίσιο κρέας προέρχεται...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr