by admin

Τηγανητά Κολοκυθάκια με Καλαμποκάλευρο και Ντιπ Γιαουρτιού με Ζάαταρ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα τηγανητά κολοκυθάκια, μόνα τους ή με μελιτζάνες και πιπεριές, είναι ένα από
τα αγαπημένα πιάτα του καλοκαιριού!

Κομμένα σε λεπτές ροδέλες ή μπαστουνάκια γίνονται νοστιμότατα. Εάν όμως τα
αλευρώσουμε με καλαμποκάλευρο, πριν τα τηγανίσουμε, θα γίνουν πολύ τραγανά και
θα τα αγαπήσουν ακόμα και τα παιδιά!

Για να γίνουν πιο εξωτικά και νόστιμα τα ενισχύουμε γευστικά με ήπιο κάρυ
και τα συνοδεύουμε με μια πολύ ενδιαφέρουσα σάλτσα γιαουρτιού αρωματισμένη με
Ζάαταρ!

Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: κολοκυθάκια τηγανητά, ντιπ γιαουρτιού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com