342
Υλικά
- κολοκύθια 12 τμχ
- καλαμποκάλευρο 0.5 φλ
- κάρυ 0.5 κγ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- zaatar 1 κγ
Τα τηγανητά κολοκυθάκια, μόνα τους ή με μελιτζάνες και πιπεριές, είναι ένα από
τα αγαπημένα πιάτα του καλοκαιριού!
τα αγαπημένα πιάτα του καλοκαιριού!
Κομμένα σε λεπτές ροδέλες ή μπαστουνάκια γίνονται νοστιμότατα. Εάν όμως τα
αλευρώσουμε με καλαμποκάλευρο, πριν τα τηγανίσουμε, θα γίνουν πολύ τραγανά και
θα τα αγαπήσουν ακόμα και τα παιδιά!
Για να γίνουν πιο εξωτικά και νόστιμα τα ενισχύουμε γευστικά με ήπιο κάρυ
και τα συνοδεύουμε με μια πολύ ενδιαφέρουσα σάλτσα γιαουρτιού αρωματισμένη με
Ζάαταρ!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com