138
Υλικά
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αραβοσιτέλαιο 3 κσ
- φρέσκο βούτυρο 1 κσ
- αυγά 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- μανταρίνια 2 τμχ
- αραβοσιτέλαιο -
- ελαιόλαδο -
- ζάχαρη άχνη -
Υλικά Για το φύλλο 4 κούπες αλεύρι, για όλες τις χρήσεις 3 κουταλιές ελαιόλαδο ή αραβοσιτέλαιο 1 κουταλιά φρέσκο βούτυρο 1 αυγό 1 πορτοκάλι, τον χυμό 1 λεμόνι, τον χυμό ¼ κούπας ούζο Για τη γέμιση 1 ½ κούπα αμυγδαλόψιχα, αλεσμένη 2-3 μανταρίνια, τις φλούδες 1 κούπα ψίχα από άσπρο, μπαγιάτικο ψωμί, τριμμένη 1 κούπα αμύγδαλα, ασπρισμένα Για το σιρόπι της γέμισης 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα νερό ½ κούπα μέλι Για το τηγάνισμα αραβοσιτέλαιο ή ελαιόλαδο Για το πασπάλισμα λίγη άχνη ζάχαρη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr