75
Υλικά
- κινόα 1 φλ
- αυγά 1 τμχ
- ασπράδι 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- γάλα 6 κσ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- βρώμη 0.33 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- βούτυρο 0.5 κσ
- φασολάκια 200 γρ
- ντοματίνια 200 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- ξύδι βαλσαμικό 4 κσ
- καστανή ζάχαρη 1 κσ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- κατσικίσιο τυρί 150 γρ
- τυρί φέτα 150 γρ
1 φλ. κινόα 1 αβγό 1 ασπράδι αβγού (για μαρέγκα) 1 πιπεριά κόκκινη 1 καρότο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 6 κ.σ. γάλα ½ ματσ. άνηθο 1/3 φλ. βρώμη 2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. βούτυρο με ελαιόλαδο Lurpak soft (για το τηγάνισμα) Αλάτι-πιπέρι 1/2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 200 γρ. φασολάκια 200 γρ. ντοματίνια 1 σκελ. σκόρδο 4 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι με σύκο Kalamata Papadimitriou 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη 1 κλων. δενδρολίβανο φρέσκο Αλάτι-πιπέρι 150 γρ. φέτα ή κατσικίσιο τυρί Σουσάμι λευκό καβουρδισμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr