by admin

Τηγανητή κολοκύθα σαβόρε

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μη μου πείτε ότι δεν τις καμαρώνετε τις στρογγυλές πανέμορφες κολοκύθες. Εγώ πολλές φορές λυπάμαι να τις κόψω και τις αφήνω αρκετές μέρες να δίνουν χρώμα στην κουζίνα μου. Η σημερινή ευτυχώς δεν ήταν από τις πανέμορφες αποδείχτηκε όμως πεντανόστιμη. Την έφτιαξα με μια παλιά συνταγή που μου είπε πριν από χρόνια μια καλή μου γειτόνισσα,''μανούλα'' στην παραδοσιακή κουζίνα.Υλικά:Κολοκύθα κίτρινη ή πορτοκαλόχρυση Αλάτι Αλεύρι Λάδι Αρισμαρί (κατά προτίμηση φρέσκο αλλά και ξερό μας κάνει) Ξύδι Επί το έργον:Κόβουμε την κολοκύθα σε κομμάτια πάχους ενός περίπου εκατοστού και σε ότι σχήμα μας βολεύει...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com