by admin

Τηγανητός μπακαλιάρος με κουρκούτι μπύρας και σκορδαλιά με παντζάρια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά
Για το κουρκούτι με μπύρα 1500 γρ. υγράλατο μπακαλιάρο, ξαρμυρισμένο 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 500 γρ. μπύρα 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι Ελάχιστο αλάτι Ελαιόλαδο ή σπορέλαιο για το τηγάνισμα Για την παντζαροσκορδαλιά 200 γρ. παντζάρια ΕΔΕΜ 100 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί 3 σκελίδες σκόρδο, χωρίς το πράσινο φύτρο 60ml ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας καρυδόψιχα 2 κουταλιές της σούπας λευκό βαλσαμικό ξύδι ΕΔΕΜ Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Αλάτι...
Διάβασε τη συνταγή στο funkycook.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: μπακαλιαροκροκέτες, σκορδαλιά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το funkycook.gr