111
Υλικά
- αλεύρι 550 γρ
- φρέσκο βούτυρο 280 γρ
- βούτυρο 30 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- λικέρ καφέ 1 φλ
Υλικά (για 50 κουραμπιέδες περίπου)
550 γραμμάρια αλεύρι
280 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο
30 γραμμάρια φυτικό βούτυρο (προαιρετικά)
100 γραμμάρια αμύγδαλα κοπανισμένα
100 γραμμάρια ζάχαρη
1 βανίλια
1 κοφτό κουτ. γλυκού baking powder
1 φλιτζ. καφέ λικέρ
Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
550 γραμμάρια αλεύρι
280 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο
30 γραμμάρια φυτικό βούτυρο (προαιρετικά)
100 γραμμάρια αμύγδαλα κοπανισμένα
100 γραμμάρια ζάχαρη
1 βανίλια
1 κοφτό κουτ. γλυκού baking powder
1 φλιτζ. καφέ λικέρ
Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.gr