60
Υλικά
- μπακαλιάρος 1 κιλ
- πατάτες 4 τμχ
- σκόρδο 7 σκελ
- πιπεριές κόκκινες 2 τμχ
- σέλερι 1 κλων
- καρότο 2 τμχ
- ελαιόλαδο 8 κσ
- λεμόνι 2 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ
- κορν φλάουρ 1 κγ
- αλεύρι 1 κγ
Είναι και εκείνες οι πατάτες που είδα να μαγειρεύονται και να χυλώνουν υπέροχα μαζί με το ψάρι που με ξετρέλαναν… Ευτυχώς υπάρχουν στο internet αρκετές αναφορές για “μπιάνκο”, ψάρι με λευκή σάλτσα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr