by admin

ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - IL GELATO

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Οι βασικες συνταγες Πρακτικά, τρεις είναι οι βασικές συνταγές για το παγωτό, από τις οποίες δημιουργούνται έπειτα όλες οι γεύσεις. Αν θέλετε να παρασκευάσετε ταυτόχρονα διαφορετικές γεύσεις παγωτού, μπορείτε να κάνετε όπως οι παραδοσιακοί παγωτατζήδες, να ετοιμάσετε δηλαδή μια βασική συνταγή, να την χωρίσετε σε ισα μέρη και έπειτα να την εμπλουτίσετε με τις γεύσεις της αρέσκειας σας. Οι βασικές συνταγές είναι : - η λευκή βάση, που περιέχει γάλα και πρωτεΐνες γάλακτος - η κίτρινη βάση, που περιέχει γάλα και κρόκους αυγού - και τέλος η βάση για τα παγωτά με φρούτα (σορμπέ), που δεν περιέχει καθόλου πρωτεΐνες....
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Παγωτά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com