by admin

Το τεμπέλικο Stollen-Τσουρέκι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

...προτίμησα την τεμπέλικη μέθοδο της τεχνολογίας! Αρτοπαρασκευαστής, ονομάζεται. Και τον χρησιμοποιώ κυρίως για την φάση του ζυμώματος. Μετά πάω σε πιο παραδοσιακές μεθόδους. Ζέσταμα φούρνου για τον κατάλληλο χρόνο φουσκώματος και μετά ψήσιμο, έναν τρόπο που χρησιμοποιώ και για το ψωμί που φτιάχνω αλλά και άλλα αρτοσκευάσματα όπως μικρά ψωμάκια, τσουρεκάκια κλπ.
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: στόλεν, τσουρέκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το aromavanillias.blogspot.com